top of page
white flowers_edited.jpg

HAIR EXTENSIONS

Wij bieden verschillende methodes van haarverlenging en/of haarvolume.

Hair
Weave

Haren op banen verweven (hair wefts/ hair weave), welke aan het eigen haar bevestigd worden door middel van enkel microrings of rings en draad.

Nanoring
Extensions

Bij deze methode worden de hair extensions door middel van minuscule ringetjes (nano rings) in het haar bevestigd.

Keratine Wax
Extensions

De wax extension wordt aan een plukje eigen haar bevestigd door de bonding te smelten met een extensionconnector door middel van warmte.

Hair Weave

Welke methode hair extensions is geschikt voor jou?

THE CHOICE IS YOURS!

In tegenstelling tot andere salons, bieden wij verschillende methodes van haarverlenging. De populairste methodes zijn de Hair Weave met microrings, LA Weave, Invisible Weave, Nanoring Extensions en Keratine Wax Extensions.

Een ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. En op deze manier hebben wij voor een ieder wat te bieden. Elke methode heeft zo zijn voordelen en nadelen.

Hair Weave

Hair Weave

HAIR WEAVE MICRORINGS

Er wordt een pluk van het eigen haar aan een deel van de hair weft bevestigd met twee microrings per plukje, voor extra stevigheid.

Er zullen hierbij voldoende strengen van het eigen haar gebruikt worden, zodat het gewicht van de baan gelijk verdeelt wordt.

LA WEAVE

Dit is een methode waarbij zowel microrings als draad wordt gebruikt. Het verschil in de methode zoals hierboven genoemd, is dat hierbij de microrings niet op de hair wefts komen, maar eronder. Waardoor dus een nog mindere zichtbaarheid wordt gecreëerd.

 

INVISIBLE WEAVE

Een invisible weave is een techniek dat zo natuurlijk mogelijk in het haar blend. De ringen zijn helemaal niet zichtbaar, doordat zij tussen de wefts zijn geplaatst. Deze methode kan direct omhoog gedragen worden. Bij deze methode wordt er vaak gebruik gemaakt van handtied wefts, omdat deze dunner zijn aan de aanzet. 

INFO

 • De hoeveelheid wefts/ banen die je nodig hebt is afhankelijk van je huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt. Hoe dikker je eigen haar en hoe korter jouw eigen haar, hoe meer wefts je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen. 

 • Afhankelijk van jouw haargroei is de draagduur van deze methode gemiddeld zo’n 6-8 weken. Uiteindelijk gaan de hair wefts uit groeien en zijn deze gemakkelijk te verwijderen en weer te herplaatsen. Deze methode is snel in het haar geplaatst.

 • De wefts zijn in verschillende texturen verkrijgbaar. Straight, Natural Wave, Loose Wave, Body Wave, Curly en Tight Curly. Het verschilt per merk welke textuur verkrijgbaar is. Ons advies is om altijd dezelfde textuur te kiezen als dat van je eigen haar. Tijdens een consult kunnen we samen bespreken wat het beste bij je past.

 • Het verwijderen van de wefts wordt met behulp van de daarvoor bestemde tang gedaan, door de ringen open te knijpen en de weft langzaam los halen. 

 • Het voordeel is dat deze methode herplaatsbaar is, mooi blend en het minst schadelijk is omdat je het minst aantal bevestigingen hebt.

Nanoring Extensions

Nanoring Extensions

Net als bij de keratine extensions bestaat deze methode ook uit ‘losse plukjes’. Hierbij wordt de hairextension door middel van minuscule rings aan het eigen haar bevestigd. Er wordt hierbij geen gebruik gemaakt van warmte, lijm of keratine.

 

Er zit een klein stalen tipje aan de Hair Extension, welke door het ringetje heen wordt gestoken. Het ringetje wordt vervolgens dicht geknepen. Nanorings zijn zeer kleine rings, welke kleiner zijn dan de bekende microrings.

INFO

 • De hoeveelheid extensions die je nodig hebt is afhankelijk van je huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt. Voor volume heb je zo’n 50-75 extensions nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 100-150 extensions nodig of meer. Hoe dikker je eigen haar en hoe korter je eigen haar, hoe meer hair extensions je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen.

 • De gemiddelde draagduur van Nanoring Extensions is zo’n 3 maanden. Afhankelijk van je haargroei in die maanden en de sterkte van je eigen haar. En afhankelijk van de verzorging die je het haar geeft.

 • De nanoring extensions zijn verkrijgbaar in natural straight en wavy. Ons advies is om altijd dezelfde textuur te kiezen als dat van je eigen haar. Tijdens een intakegesprek kunnen we samen bespreken wat het beste bij jou past.

 • De Nanoring Extensions zijn makkelijk te verwijderen, door de rings open te knijpen met de daarvoor bestemde tang.

 • Het voordeel van deze methode is dat het herplaatsbaar is en er geen lijm of warmte aan te pas komt.

Keratine Wax Extensions

Keratine Wax Extensions

Aan de hair extension zit een bonding (keratine wax). De wax extension wordt aan een plukje eigen haar bevestigd door de bonding te smelten met een extension connector, door middel van warmte. Dit is niet schadelijk voor het eigen haar. Vervolgens wordt de bonding ‘gerold’ en wordt het hard. 

 

De bonding kan de vorm hebben van een U-tip, V-tip of flat-tip. Voor het plaatsen en het resultaat maakt dit geen verschil. De extensions worden in rijen geplaatst (steensgewijs) en gelijkmatig over het hoofd verdeelt. Langs de contourlijnen en bovenop blijft het vrij. Er moet voldoende bedekking zijn zodat de bondings niet zichtbaar zijn.

INFO

 • De hoeveelheid extensions die je nodig hebt is afhankelijk van je huidige haarlengte en dikte. Tevens hangt het er vanaf of je een haarverlenging of alleen volume wilt. Voor volume heb je zo’n 50-75 extensions nodig. Voor een haarverlenging zijn er minimaal 100-150 extensions nodig of meer. Hoe dikker je eigen haar en hoe korter je eigen haar, hoe meer hair extensions je nodig hebt om een natuurlijke overloop te verkrijgen.

 • De gemiddelde draagduur van Keratine Wax Extensions is zo’n 4 maanden. Afhankelijk van je haargroei in die maanden en de sterkte van je eigen haar. En afhankelijk van de verzorging die je het haar geeft.

 • De keratine wax extensions zijn in verschillende texturen verkrijgbaar. Straight, Natural Wave, Loose Wave, Body Wave, Curly en Tight Curly. Het verschilt per merk welke textuur verkrijgbaar is. Ons advies is om altijd dezelfde textuur te kiezen als dat van je eigen haar. Tijdens een consult kunnen we samen bespreken wat het beste bij je past.

 • De keratine wax extensions worden met een tang verwijderd, door middel van UV en removervloeistof. De bonding verpulverd en de hair extension is dan gemakkelijk te verwijderen. Je verliest gemiddeld zo’n 50-100 haren per dag. Als je hair extensions draagt, dan kunnen deze haren die je normaal gesproken verliest nergens heen en blijven in de extensions zitten. Deze haren zullen mee komen bij het verwijderen van de extensions en is dus normaal.

 • Het voordeel van deze methode is dat je ze wat langer kan dragen en ze vrij hoog geplaatst kunnen worden. Het nadeel is dat ze niet herplaatsbaar zijn.

bottom of page