top of page

Hair Extensions: Wat is het verschil in alle methodes?

Misschien overweeg jij om hair extensions te nemen, maar weet je niet welke methode het beste bij je past.

Wij zullen de verschillen per methode uitleggen. Uiteraard helpt het ook om je door een extension specialist te laten adviseren. De methodes die wij jou gaan uitleggen, zijn de door ons aangeboden methodes of technieken. Hair Weave, Nanoring Extensions of Keratine Wax Extensions.Laat je hair extensions altijd door een professional plaatsen!


Professionele hair extensions zijn semi-permanente hair extensions die aan het natuurlijke haar worden bevestigd door middel van verschillende schadevrije en discrete methoden, waardoor jouw haar er langer en/of voller uit ziet. 


100% human hair

Wij werken alleen met 100% human hair extensions, die in de salon worden aangebracht door gecertificeerde professionals. We bieden verschillende soorten hair extensions in drie lengtes, drie texturen en 42 verschillende kleuren.

 

Onze hair extensions hebben een levensduur van 9-12 maanden, als ze correct worden verzorgd, met onderhoudsafspraken die om de 8-12 weken worden aanbevolen, afhankelijk van de methode. 


Verschillende technieken

Er zijn verschillende haarverlenging methodes, die geschikt zijn voor verschillende haartypes en haar doelen. Weft hair extensions of hair weave voegen ultieme dikte toe en worden beschouwd als een onderhoudsarme methode. Nanoring hair extensions hebben minuscule rings en zijn daardoor discreet. Pre-bonded hair extensions ook wel keratine wax extensions genoemd zijn geformuleerd met keratine, dus ze zijn duurzaam maar zacht en bieden langdurige resultaten. In deze post gaan we dieper in op de verschillende soorten hair extensions methodes:


#1: Hair Weave

Wefts zijn de bestsellers, de favoriet van de klant, een onderhoudsarme methode die je haar veel volume en lengte geeft. Bij het aanbrengen wordt geen warmte of lijm gebruikt. Wefts zijn ideaal voor dun, normaal tot dikke haartypes en zijn verkrijgbaar in lengtes van 40cm, 50/55cm en 60/65cm. De meest gekozen lengte van 50/55cm heeft drie texturen straight, wavy en curly. Onderhoudsafspraken voor het herplaatsen zijn doorgaans elke 6-8 weken. Deze methode kan gezet worden met enkel rings of genaaid op rings.


#2: Nanoring Extensions

Nanobonds zijn geschikt voor alle haartypes, ze worden aangebracht met onze kleinste nanoringen en gaan naadloos over in het haar. Nanobonds zijn perfect voor styling van het haar en zijn ook superlicht. Als je je perfecte tint wilt creëren, kun je eenvoudig een paar verschillende kleuren kiezen om te mengen. Verkrijgbaar in de lengte 40cm en 50cm, in de texturen straight en wavy. Nanoring extensions hebben doorgaans om de 10-12 weken onderhoudsafspraken nodig, voor herplaatsing.


#3: Keratine Wax Extensions

Als je op zoek bent naar duurzame hair extensions die 3-4 maanden kunnen blijven zitten, dan zijn flat tips iets voor jou. Platte tips van een speciaal samengestelde bonding van een soort keratine, wat betekent dat ze zacht zijn voor het haar. Verkrijgbaar in de lengtes 30cm, 40cm, 50cm en 60cm. Van de favoriete lengte 50cm hebben wij de texturen straight, wavy en curly. Onderhoudsafspraken voor keratine wax extensions zijn gemiddeld elke 3-4 maanden. Deze methode is NIET herplaatsbaar. Als je hiermee wilt door gaan, dan is er een nieuwe set nodig.


23 views

Recent Posts

See All

תגובות


bottom of page