top of page

6 redenen waarom je hair extensions zou willen

Overweeg je het om hair extensions te nemen, maar je twijfelt of het wel wat voor jou is. Wij zijn hier om jou te helpen en zullen je een paar redenen geven waarom wij er zo blij van worden!Why Hair Extensions?

1. Haarkleur

Denk je erover om een andere kleur in je haar te proberen, maar ben je er niet 100% zeker van of je het wel leuk zal vinden en of het wel bij je past? Of bang dat je je haar beschadigt door haarverf te gebruiken? Hair Extensions kunnen dit proces gemakkelijker voor je maken. Je kan experimenteren met de kleur van je haar, door hair extensions als highlights of lowlights toe te voegen, zonder een langdurige verbintenis! Het mooie van het gebruik van hair extensions is dat als het resultaat je niet bevalt, je ze kan verwijderen! Geen verplichting en geen schade aan je natuurlijke haar!


2. Lengte

Lukt het jou niet om je haar voorbij een bepaalde lengte te laten groeien, dan zijn hair extensions een geweldige manier om die extra lengte toe te voegen waar je zo naar verlangd! Je kan je haren verlengen met een tijdelijke methode als clip in extensions of je kan kiezen voor één van de semi-permanente methodes met professionele extensions welke herplaatst kunnen worden. Zoals een hair weave, nanoring extensions of keratine wax extensions.


3. Hairstyle

Met extra lengte, volume en een mooie kleur kunnen hair extensions jouw gebruikelijke kapsels naar een hoger niveau tillen. Je kan leren variëren en verschillende kapsels uit proberen, van los haar met een mooie beachy wave erin tot leuke braids. Ook is nonchalant opsteken een optie. Oefening baart kunst!


4. Speciale Gelegenheden

Voor elke speciale gelegenheid die eraan komt, kan je onmiddellijk lengte en volume bereiken met Clip-In Extensions, als je geen vaste methode wilt. Door clip-ins toe te voegen, voel je je super zelfverzekerd met je haar. Toch zijn wij meer fan van de vaste methodes! ;)


5. Haarvolume

Hair Extensions zijn niet alleen om je haren te verlengen. Als je dunner haar hebt of haaruitval hebt ervaren, zijn hair extensions een geweldige manier om volume toe te voegen en je te helpen je zelfverzekerd te voelen met je haar. We hebben verschillende extension technieken en texturen voor elk haartype.


6. Je krul blijft beter zitten!

Merk je dat zodra je naar buiten stapt nadat je je haar hebt gekruld, je krullen beginnen uit te zakken? Een groot voordeel van hair extensions is dat ze je haar helpen om een ​​stijl vast te houden na het gebruik van je Styling Tool, zelfs langer dan natuurlijk haar alleen. Dit betekent dat je de hele week minder tijd kwijt bent aan het stylen van je haar, en minder hitteschade door het niet zo vaak te stylen!

 


Best for last!

“Je voelt je more Feminine!! Je voelt je heel vrouwelijk, zelfverzekerd en alles staat gewoon mooier! ”


13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page